Lehetőségek

”Az aláírásom én vagyok”

  • Az elemzések körülbelül 1 A4-es oldalnyi szöveget tartalmaznak, kivéve az A4-es méretű plüss mappát, amely elsősorban pároknak készül, például esküvőre vagy házassági évfordulóra, és kb 2 A4-es oldalnyi szöveget tartalmaz.
  • Email-ben csak saját részre kérj elemzést kérlek, mert ha más nevére kéred, és a levélben elolvasod, az etikátlan az aláírás tulajdonosával szemben.
  • A többi elemzést zárt borítékban, pecséttel ellátva küldöm, ebben a formában nyugodtan rendelheted ajándékba.
  • Ha megrendelsz egy elemzést, ne felejtsd el, az elküldött aláírásért felelősséggel tartozol. Vállalnod, hogy azzal, és az elkészült elemzéssel nem élsz vissza, nem mutatod meg illetéktelen személyeknek, és természetesen semmiképpen nem hozod nyilvánosságra. Megrendeléseddel ezeket a feltételeket elfogadod.
  • Természetesen az aláírásokkal én is a fent említett követelményeknek, elvárásoknak megfelelően foglalkozom, és saját magamra nézve is kötelezőnek tartom.
  • Az elkészült elemzéseket a FOXPOST segítségével küldöm, ennek jelenlegi árai a következők: bankkártyával vagy utalással előre fizetés esetén 1099 Ft, utánvétellel esetén 10.000 Ft-ig 1389 Ft, 10.000 Ft felett 1.439 Ft.

Elemzés A5-méretű plüss mappában: 6.200 Ft + postaköltség

Elemzés A4-méretű képkeretben: 6.200 Ft + postaköltség

Elemzés A4-méretű plüss mappában: 8.900 Ft + postaköltség

Páros elemzés A4-méretű plüss mappában: 9.900 Ft + postaköltség

Páros elemzés A5-méretű plüss mappában: 7.200 Ft + postaköltség

Elemzés levélben, merített papíron: 3.600 Ft + postaköltség

Elemzés e-mail-ben: 3.100 Ft