Gyakori kérdések

Vissza lehet-e élni az aláírásommal? Természetesen csak arra használom az aláírást, amiért megkapom őket. Hogy segítsek a tulajdonosának jobban megismernie saját magát. Senkinek nem mutatom meg, senkinek nem adom tovább, és egyébként sem ismerek olyan adatokat amikkel együtt bármi másra használhatnám.

Milyen aláírás kell az elemzéshez? Olyan, amilyet a hivatalos papírok aláírásához használsz. Azért mert az teljes és nem szignó, mert az, ami teljesen automatikus, és a legpontosabban elemezhető. Legjobb, ha egy teljesen üres papírra, normál méretű aláírást írsz, a papírt egyenesen tartva.

Meg kell még adnom valamit az aláírás mellé? Igen, szükségem van még arra, hogy tudjam, jobb vagy balkezes vagy, hány éves vagy, és férfi vagy nő. (Az aláírás nem mindig olyan, hogy a név olvasható, ezért az írójának a neme nem biztos, hogy kiderül belőle.) Amennyiben az aláírás tulajdonosa nem Magyarországon tanult meg írni, szükség van arra, hogy elküldje a teljes nevét is az iskolában tanult írásnak megfelelően leírva.