Páros elemzés A5-méretű plüss mappában: 7.200 Ft + postaköltség

7.200Ft

Az A5-ös méretű páros elemzésben a mappa két fél oldalán két különböző ember elemzése található. Általában pároknak készül, de természetesen bármilyen két embernek – pl testvérek, barátok, – is elkészíthető.
Két, szoros kapcsolatban lévő ember tulajdonságait egymás mellett olvasni mindig különösen érdekes, és mindenképpen jó arra, hogy megértsék egymás viselkedését, gondolkodását és reakcióit, és ettől könnyebb legyen megismerni, elfogadni egymást.

Cikkszám: P5_PL Kategória:

Leírás

Az elemzések általában körülbelül egy A4-es oldalnyi szöveget tartalmaznak, kivéve az A4-es méretű plüss mappát, amely elsősorban pároknak készül, például esküvőre vagy házassági évfordulóra, és két A4-es oldalnyi szöveget tartalmaz.

Az A5-ös méretű, páros elemzésben természetesen fél-fél oldal jut mindkét elemzésre, tehát ebben az esetben arányosan kevesebb információt kapnak magukról az aláírások tulajdonosai.


Email-ben csak saját részre kérj elemzést kérlek, mert ha más nevére kéred, és a levélben elolvasod, az etikátlan az aláírás tulajdonosával szemben.

A többi elemzést zárt borítékban, pecséttel ellátva küldöm, ebben a formában nyugodtan rendelheted ajándékba.

Ha megrendelsz egy elemzést, ne felejtsd el, az elküldött aláírásért felelősséggel tartozol. Vállalnod, hogy azzal, és az elkészült elemzéssel nem élsz vissza, nem mutatod meg illetéktelen személyeknek, és természetesen semmiképpen nem hozod nyilvánosságra. Megrendeléseddel ezeket a feltételeket elfogadod.

Természetesen az aláírásokkal én is a fent említett követelményeknek, elvárásoknak megfelelően foglalkozom, és saját magamra nézve is kötelezőnek tartom.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Páros elemzés A5-méretű plüss mappában: 7.200 Ft + postaköltség” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük