Elemzés e-mail-ben: 3.200 Ft

3.200Ft

Egyszerű elemzés, ami ugyanannyi szöveget tartalmaz, mint a többi, nincs kinyomtatva, nincs postaköltség. Elkészítem, és e-mailben, csatolt file-ként küldöm. Ez nem való ajándéknak!
Email-ben csak saját részre kérj elemzést kérlek, mert ha más nevére kéred, és a levélben elolvasod, az etikátlan az aláírás tulajdonosával szemben. Ennek a felelősségét neked kell vállalnod.

 

Cikkszám: E_ML Kategória:

Leírás

Az elemzések körülbelül 1 A4-es oldalnyi szöveget tartalmaznak, kivéve az A4-es méretű plüss mappát, amely elsősorban pároknak készül, például esküvőre vagy házassági évfordulóra, és kb 2 A4-es oldalnyi szöveget tartalmaz.
A elemzést zárt borítékban, pecséttel ellátva küldöm, ebben a formában nyugodtan rendelheted ajándékba.
Ha megrendelsz egy elemzést, ne felejtsd el, az elküldött aláírásért felelősséggel tartozol. Vállalnod, hogy azzal, és az elkészült elemzéssel nem élsz vissza, nem mutatod meg illetéktelen személyeknek, és természetesen semmiképpen nem hozod nyilvánosságra. Megrendeléseddel ezeket a feltételeket elfogadod.
Természetesen az aláírásokkal én is a fent említett követelményeknek, elvárásoknak megfelelően foglalkozom, és saját magamra nézve is kötelezőnek tartom.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elemzés e-mail-ben: 3.200 Ft” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük