Elemzés A4-méretű plüss mappában: 12.900 Ft + postaköltség

12.900Ft

Az A4-és méretű, egy személynek készített elemzéshez már szükséges egy 10-12 soros, üres papírra, levél formátumban elkészített kézírás. Egy aláírásból ugyanis nem lehetne már ennyi információt magabiztosan megállapítani. Nem teljes, de jóval bővebb elemzést tartalmaz így, mint a többi lehetőség.

Cikkszám: E4_PL Kategória:

Leírás

Az elemzések körülbelül 1 A4-es oldalnyi szöveget tartalmaznak, kivéve az A4-es méretű plüss mappát, amely elsősorban pároknak készül, például esküvőre vagy házassági évfordulóra, és kb 2 A4-es oldalnyi szöveget tartalmaz.
Email-ben csak saját részre kérj elemzést kérlek, mert ha más nevére kéred, és a levélben elolvasod, az etikátlan az aláírás tulajdonosával szemben.
A többi elemzést zárt borítékban, pecséttel ellátva küldöm, ebben a formában nyugodtan rendelheted ajándékba.

Ha megrendelsz egy elemzést, ne felejtsd el, az elküldött aláírásért felelősséggel tartozol. Vállalnod, hogy azzal, és az elkészült elemzéssel nem élsz vissza, nem mutatod meg illetéktelen személyeknek, és természetesen semmiképpen nem hozod nyilvánosságra. Megrendeléseddel ezeket a feltételeket elfogadod.

Természetesen az aláírásokkal én is a fent említett követelményeknek, elvárásoknak megfelelően foglalkozom, és saját magamra nézve is kötelezőnek tartom.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elemzés A4-méretű plüss mappában: 12.900 Ft + postaköltség” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük